På svenska In English
Priser i: 

Glasögon som accessoar

Brukar du önska att du i alla fall hade lite synfel så du kan bära glasögonbågar? Eller irriteras du över att du har synfel och måste köpa dyra glasögon?

Nu slipper du det!

E&E fokuserar på att du som kund ska kunna bära glasögonbågar med eller utan synfel, som en accessoar till dina klädval! Du kan matcha Boden-bågen till din jobboutfit, gå ut i ett par Tärnaby på lördagskvällen, för att sedan använda Dorotea glasögonen på släktmiddagen! Det är därför vi säljer glasögonbågar via nätet och i klädbutiker.

När E&E designar glasögonbågar så är det med utgångspunkt från färgskalan som påminner om den Norrländska naturen. E&E har skapat glasögonbågar utifrån den vita snön, porlande fjällbäckar och glasklara källvatten. Exempelvis uppkom Tärnabys stora kantiga karaktär och färg under en skoterfärd bland fjälltopparna. Kollektionen av glasögonbågar är inspirerad av Norrlands natur och kollektionen av solglasögon är inspirerad av de Svenska stränderna och sommarställena såsom Båstad, Falsterbo och Sandhamn

E&E:s bågar kostar endast mellan 400-800 kr eftersom glasögonen är en accessoar till dina klädval. Men det gör även att du med synfel inte bara behöver nöja dig med ett par bågar, utan att du ges möjlighet att byta till trendriktiga prisvärda glasögonbågar hur ofta du vill!

Vill du sätta in glas i dina bågar? Antigen så mailar du eller ringer E&E och beställer glas via oss, då vi samarbetar med Scandinavian eyes. Detta gör att vi kan ge dig glas på ca 3 dar för en kostnad från 395:-

Idag säljer bla dessa återförsäljare E&E:s glasögon och/eller solglasögon:

Kii (Umeå och webb)

Grandpa (Söder,Kungsholmen i Sthlm,Göteborg)

Skrapan (Sthlm)

Sickla (Sthlm)

Kista (Sthlm)

Diva (Luleå)

Nelly.com

SOM (PUB sthlm)


Fler Återförsäljare hittar du här
Ebba med glasögon

EOE GLASSES

telefon: 090 77 05 50
eoe glasses
Östra Strandgatan 32
903 33 umeå, sweden
customercare@eoe-glasses.com

NYHETSBREV