På svenska In English
Priser i: 

Kundvillkor

Beställ

Hos E&E.s webshop kan du beställa dina glasögonbågar med fönsterglas. Bågarna kan användas som accessoar eller sätter du in glas genom att kontakta oss. När du beställt dina bågar kan du välja att låna hem glasögonen eller betala med kort, faktura eller paypal.

Betalning

Alla priser anges inkl moms på 25 %. Inga avgifter tillkommer förutom frakt. På E&E’s webshop går det att betala med kontokort, vi accepterar VISA MasterCard, eller Internetbank. När du betalar med kontokort hanteras betalningen av våra betalningspartners Payson och Paypal. Båda uppfyller kraven för PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standards), vilket garanterar en säker kortbetalning. E&E garanterar att inga personuppgifter lämnas ut vid kortbetalning. Är du under 18 år krävs målsmans tillstånd.

Betalning mot faktura


Fakturan kommer samtidigt som dina solglasögon/glasögonbågar på e-post eller i paketet som skickas med posten. Du har 14 dagar på dig att betala.  En fakturaavgift på 29:- tillkommer.

Payson

Med Payson kan du sköta alla dina betalningar på ett säkert och smidigt sätt. Du behöver aldrig lämna ut känsliga uppgifter till någon och kan välja att skicka pengar till valfri e-postadress eller e-butik. Payson samarbetar med Visa, MasterCard och internetbanken och är ett av betalningsalternativen hos oss på E&E Glasses. Payson uppfyller kraven för PCI-DSS. 

Paypal

Betala säkert med ett PayPal-saldo, kreditkort eller bankkonto. Paypal uppfyller kraven för PCI-DSS.

OBS! var noggrann med att fylla i alla uppgifter (personnr, telefonr, email adress) 

Försenad eller utebliven betalning

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% per år + gällande referensränta. Vid frågor rörande påminnelseavgift/räntor, kontakta Klarna AB. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd/registrerad adress, vid köp över 2000 kr görs sedvanlig kreditprövning. Mer information om fakturera mig! och Klarna hittar ni på http://www.faktureramig.se/

Frakt

En fraktkostnad på 40SEK tillkommer om du beställer fler än 1 båge. Fri frakt på beställningar över 800SEK

OBS! För frakt utanför Sverige (inom Europa)  tillkommer en kostnad på 60SEK

Frakt utanför Sverige (utanför Europa) kostar 80SEK.

All frakt sköts av Posten
 

Orderbekräftelse

När vi mottagit din order skickar vi en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Kontrollera din orderbekräftelse så att allt stämmer, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss omedelbart forsaljning@eoe-glasses.com. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen eftersom denna innehåller information om din beställning samt utgör kvitto. När paketet är skickat från oss på E&E får du en bekräftelse på detta via mail eller sms om du angett telefonnummer. 

Avbeställning

Om du ångrar ett köp direkt efter du lagt ordern så kontakta oss på forsaljning@eoe-glasses.com så kan vi hinna stoppa leveransen. Har leveransen hunnit skickas iväg gäller samma regler som vid öppet köp. Vi återbetalar dig senast inom 30 dagar i det fall att du på rikliga grunder häver köpet.

Ångerrätt, öppet köp och byte av vara

Du har ångerrätt, öppet köp och bytesrätt i 14 dagar efter det att du mottagit varan. Det innebär att du  har möjlighet att verkligen prova solglasögonen/ glasögonbågen och om du inte är nöjd kan du byta till en annan modell eller helt enkelt returnera p.g.a. att du inte är nöjd med det du beställt.

Enda kravet är att fönsterglas och båge är i originalskick. Givetvis får du pengarna tillbaka för varan, när vi mottagit returen och sett att varan är i originalskick. Pengarna sätts in på ditt konto. Observera att det kan ta upp till två veckor innan pengarna är tillbaka på ditt konto pga av hantering och post. Frakt och eventuell hanteringsavgift (faktura) kommer fortfarande att debiteras kunden. Byter du till ett annat par bågar tillkommer ny fraktavgift på din bytesleverans. Skicka sedan tillbaka paketet till:

E&E Glasses
BOX 3193
903 04 Umeå

OBS! Öppet köp gäller ej på rea varor eller senilsnören.

Leverans och Transport

Vi försöker ha så kort leveranstid som möjligt, max 4 arbetsdagar.Du som kund har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening.

Paketet finns för hämtning på ditt närmaste utlämningsställe. 

Vi skickar alla våra paket med Posten Sverige AB. Om varan kommer bort under transporten till kund är E&E betalningsansvarig, det samma gäller om varan skadas men då måste du meddela oss snarast, senast inom 10 dagar. Om varan skadas under transport eller kommer bort då du returnerar den till oss är du betalningsansvarig. Därför är det viktigt att du förpackar varan så att den skyddas väl, förslagsvis i samma kartong som du fått bågarna i.

Reklamation

Skulle du få en defekt eller felaktig vara ska du snarast kontakta oss på forsaljning@eoe-glasses.com, dock senast inom 10 dagar efter det att vi skickat glasögonbågen. Er åsikt som kund hos oss är något som vi värderar högt och därför ber vi dig vara tydlig och grundligt beskriva felet på glasögonbågarna. När vi mottagit din vara och godkänt reklamationen skickas en ny vara eller så sätts pengarna in på ditt konto. Vi står självklart för frakten vid felleveranser och godkända reklamationer. Även vid trasigt paket. Vid alla reklamationer görs en utredning utav solglasögonen/glasögonen.

Ej uthämtade paket

För paket som inte blir utlösta debiteras en avgift på 200:- för de kostnader som du orsakat oss. Det gäller expediering, packning, emballage frakt, returfrakt, returbehandling samt insortering tillbaka på lagret.

Returkostnaderna vid byte eller öppet köp står du som kund för. Kunden har också ansvar för att returer kommer fram i originalskick till oss, därför är det viktigt att du förpackar varan så att den skyddas väl.

Personuppgifter

När du handlar i vår webbutik lagras personuppgifter om dig i vår databas. Lagringen sker krypterat enligt internetstandard för lagring av personuppgifter och lösenord. Kontakta oss om du vill begära utdrag om vilka personuppgifter som finns lagrade, vill ändra något eller helt radera dina uppgifter. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part förutom vid fakturaköp då en kreditkontroll genomförs.

Övrigt

Vi kan inte garantera att färgerna och mönster på våra solglasögon/glasögonbågar återges exakt som i verkligheten även om det är vårt mål.

Företagsuppgifter

E&E Glasses Handelsbolag
090-770550
Org.nr: 969737-6441 

EOE GLASSES

telefon: 090 77 05 50
eoe glasses
Östra Strandgatan 32
903 33 umeå, sweden
customercare@eoe-glasses.com

NYHETSBREV